Zorg met sterren

Bezoek aan een tandarts zonder aanvullende zorgverzekering

Geplaatst op

Als je op zoek bent naar een tandarts bij jou in de buurt, maar je hebt geen enkele vorm van aanvullende tandheelkundige zorg in je verzekeringspakket, dan kan hetgeen je betaalt voor tandheelkundige zorg best wat duurder uitpakken. Echter, je hoeft niet bang te zijn, want er zijn tal van tandartsen die weten dat niet iedereen aanvullend is verzekerd voor de tandarts en zij zullen daarom rekening kunnen houden met de betalingsmogelijkheden. Het vinden van de beste tandarts als je niet beschikt over een aanvullend tandartspakket bij je zorgverzekering. Natuurlijk zijn er tandartsen die u speciale aanbiedingen bieden aan mensen zonder tandartsverzekering. Dus, laten we eens kijken naar een aantal zaken die je moet doen om de perfecte tandarts te vinden:

De prijzen van tandheelkundige zorg

Het eerste wat je zou moeten doen als je geen tandartsverzekering hebt, is een tandarts vinden die betaalbare prijzen biedt. Spreek met de tandartsen en vraag hen hoeveel ze je in rekening zouden brengen, omdat sommige tandartsen extra rekening houden met je en minder kosten in rekening kunnen brengen als je geen aanvullende verzekering hebt.

Controleer de betalingsregelingen van de tandarts

Er zijn tal van betalingsregelingen die je tandarts je kan bieden. De meest voorkomende zijn de regelingen waarin ze je de tijd geven om in termijnen te betalen. Zorg er echter voor dat de basisprijs redelijk is. Je moet niet meer dan zes maanden vast zitten aan deze kosten.

Praat met de verschillende tandartsen

Je kunt altijd met je tandarts praten en hem of haar vragen om speciale afspraken met je te maken als dat nodig is voor wat betreft de financiering van de behandeling. De meeste tandartsen zijn vriendelijk en staan klaar om je te helpen. Bijna alle tandartsen zijn ten slotte op zoek naar mogelijkheden om hun klantenbestand verder uit te breiden en jouw aanbeveling  kan daarbij een erg belangrijke rol spelen bij het helpen van hun doelen met betrekking hiertoe.

Gerelateerde berichten

Wat is HACCP en waarom is het zo belangrijk voor de gezondheid?

HACCP is een speciaal systeem wat gebruikt wordt in bedrijven die met voedsel werken. De afkorting staat voor Hazard Analysis Critical Control Points...

Lees meer

Wanneer je een tandarts met spoed mag bellen

Er zijn bepaalde gevallen wanneer jij meteen een tandarts nodig hebt. Het is verplicht voor tandartsen om uren over te laten voor spoedoperaties....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden