Zorg met sterren

Studentist: makkelijk een gebitscheck boeken

Geplaatst op

Een student kan elke leeftijd hebben. Sommigen zien de rol van student als een beroep, omdat je er zo druk mee bent, meestal ook naast een baan. Veel mensen hebben daarom weinig tijd om een afspraak bij de tandarts in te plannen of moeten er vrij voor nemen. Dat is zonde van de vakantieuren, want het kan echt anders. In deze blog laten we zien wat je aan deze expert hebt. Studentist Groningen helpt je graag verder.

Voor wie is de Studentist?

De Studentist richt zich op studenten van alle leeftijden. Natuurlijk is elke situatie verschillende, geen studieloopbaan is identiek. Een goede tandarts houdt natuurlijk rekening met de verschillende wensen die de uiteenlopende studenten hebben.

Openingstijden

Een goede Studentist heeft openingstijden waar de student zijn voordeel mee kan doen. Deze tandarts zorgt ervoor dat je ook in de avond terecht kunt, deze expert is meestal tot 21.00 uur open. Dan kun je na college of werktijd nog snel terecht bij de tandarts.

Wat zijn de kosten voor een Studentist?

De kosten hangen natuurlijk af van de behandeling en hoeveel je van de verzekering vergoed krijgt. Check of je verzekering in orde is en sluit zo nodig een tandartsverzekering af. Dan ga je altijd met een goed gevoel naar de Studentist.

Altijd in de buurt.

Wanneer je studeert aan een universiteit of Hogeschool, dan is het vaak zo dat deze in het centrum van de stad te vinden zijn. Het leuke is dat de Studentist meestal in het centrum te vinden is, dan is deze altijd in de buurt.

Patiënt worden

Het is bijzonder gemakkelijk om patiënt te worden bij de Studentist. Bij binnenkomst worden er controle gebitsfoto’s gemaakt.

  • Meld je aan
  • Doe de intake
  • Maak de halfjaarlijkse controle afspraak

Ervaringen met de Studentist

We hebben een aantal studenten gesproken en hen gevraagd hoe de Studentist hen bevallen is.

“Na mijn werkdag is het lekker bijkomen in de stoel van de tandarts. Door mijn controles en goede preventieve mondgewoontes is het altijd een ontspannen ervaring bij de tandarts.”

“Door de weeks ga ik naar mijn werk en in de avond en weekend studeer ik. Het is prettig om een tandarts te hebben waar ik tot laat in de avond terecht kan. De Studentist is een ideale oplossing.

“De voordelige tarieven van de Studentist zorgen dat ik nooit te veel betaal. Veel van mijn kosten worden telkens door mijn tandartsverzekering vergoed.”

Conclusie

Met de Studentist in de buurt is het een stuk gemakkelijker om je controle check up te krijgen. De voordelige tarieven van deze dentale expert maken het een stuk voordeliger om een check te doen. Laat je informeren door een expert.

Gerelateerde berichten

Wat is HACCP en waarom is het zo belangrijk voor de gezondheid?

HACCP is een speciaal systeem wat gebruikt wordt in bedrijven die met voedsel werken. De afkorting staat voor Hazard Analysis Critical Control Points...

Lees meer

Wanneer je een tandarts met spoed mag bellen

Er zijn bepaalde gevallen wanneer jij meteen een tandarts nodig hebt. Het is verplicht voor tandartsen om uren over te laten voor spoedoperaties....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden