Zorg met sterren

Beton cire vloer: hygiënische en design vloer in 1          

Geplaatst op

Beton cire is een vloer die het beste van het beste combineert op het gebied van hygiëne en design, maar zelfs nog meer te bieden heeft. Denk daarbij vooral aan optimaal comfort net als aan het gemak om de vloer te ontdoen van vuil en stof. Beton cire neemt niet voor niets toe in populariteit en is dan ook steeds vaker terug te zien in woningen, winkels en in kantoren.

Indrukwekkend design

Bij beton cire valt het indrukwekkende design altijd het eerste op. Bij het kijken naar beton cire is er een levendige structuur te zien die de uitstraling een exclusief karakter geeft, maar tegelijkertijd in een rauwe en robuuste look voorziet. Beton cire is in alle opzichten stijlvol te noemen als het om het design gaat.

Exacte sfeer bepalen

Het mooi is dat de exacte sfeer heel nauw te bepalen is door rekening te houden met het effect van de verweven structuurtint. Zo valt de nadruk te leggen op een volledig industriële look, maar kan een chique karakter te benadrukken zijn met een meer elegante afwerking van het gemêleerde effect. Het indrukwekkende design is wat dat betreft naar eigen inzicht samen te stellen. Bovendien geldt dat er verschillende kleuren beschikbaar zijn om de gewenste sfeer nog meer kracht bij te zetten.

Hygiëne op het hoogste niveau

U krijgt met de keuze voor een beton cire vloer een hygiënische en design vloer in 1. Beton cire is in meerdere opzichten optimaal hygiënisch, want naast de naadloze uitvoering is de vloer stofvrij en slijtvast. De naadloze uitvoering en de stofvrije eigenschappen zorgen er ook voor dat beton cire op een wel heel eenvoudige manier is te reinigen. Stof plakt niet aan de vloer en vuil hecht niet, zodat beton cire heel simpel schoon te maken is.

Gerelateerde berichten

Wat te doen met mijn begrafenisverzekering na een scheiding?

Wanneer je gaat scheiden moet er ontzettend veel geregeld worden. Wellicht heb je samen een huis gekocht en moet deze verkocht worden. Gezamenlijke...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden