Zorg met sterren

Hoe zorgen fillers voor een nieuwe look?

Geplaatst op

Wat als je nieuwe look een herstel van je vroegere frisheid inhoudt? Dat is waar veel mensen naar op zoek zijn. Er zijn immers zo veel behandelingen mogelijk in de cosmetische wereld. In deze blog kijken we samen met je naar de behandeling met fillers en wat dit voor je kan betekenen. Lees snel verder en laat je inspireren.

Wanneer fillers gebruiken?

Na verloop van tijd ga je er ouder uit zien. Voor veel mensen komt dit niet als een verrassing en bedenken al van te voren wat ze zouden willen laten doen, dit om hun uiterlijk in balans te houden met hun gevoel. Soms horen we van mensen dat hun gevoel niet klopt met hoe ze eruit zien. Vaak horen we de volgende klachten:

  • Vermoeid uiterlijk terwijl ze kwiek zijn
  • Strenge of boze blik, hoewel ze juist vrolijk zijn
  • Vale huid en rimpels- ze voelen zich nog zo jong!

Natuurlijk is er voor deze klachten een oplossing gevonden: in de vorm van fillers.

Wat doen fillers in je gezicht?

Aan het einde van de jaren tachtig werd Botox uitgevonden, een stof die spieren kan verslappen waardoor ze minder sterk samentrekken. Op deze manier komt de bovenliggende huid tot rust. Rimpels vervagen en verdwijnen hierdoor. Botox valt onder wat we noemen: de injectables. Stoffen die in de spier of huid gespoten worden. Fillers vallen hier ook onder. Botox en fillers hebben een aantal dingen gemeen:

  • Het lichaam breekt de stoffen af na een aantal maanden
  • Een herhaalbehandeling is mogelijk en laat de resultaten dan langer voortduren

Een verschil tussen Botox en fillers is, dat de laatste volume terugbrengt in de huid van je gezicht waar de stof wordt in gespoten. Na verloop van tijd verdwijnt er volume op plekken in het gezicht. Dat kan dus herstelt worden. Zo kunnen ook wallen en rimpels verwijderd worden. Veel mensen nemen een combinatiepakket: Botox en fillers. Zo kan de cosmetisch arts een effectieve behandeling opzetten. Maar deze combinatie is lang niet altijd nodig. Het is helemaal afhankelijk van de persoonlijke situatie.

Lip fillers: wat moet je weten?

Het is met fillers goed mogelijk om de lippen op te vullen. Dan krijg je die Hollywood-look die je graag wilt. De populariteit van fillers voor de lip is allemaal begonnen met Angelina Jolie: veel vrouwen wilden ook zulke volle lippen. Met lipfillers kan dat! Maar wat moet je weten? Voor je fillers laat spuiten, bedenk dat:

  • Je geen permanente fillers moet laten zetten, de veilige norm zijn niet-permanente fillers
  • Gebruik niet te veel fillers, want dan krijg je onnatuurlijke Katrien Duck lippen

Wil je een kunstmatige, cyborgachtige look vermijden, veroorzaakt door te veel cosmetische ingrepen bedenk dan: less is more.

Gerelateerde berichten

Tanden bonding en glazuurvorming voor een verbeterde glimlach

Cosmetische tandheelkundige technieken zijn al honderden – zelfs duizenden – jaren beschikbaar, maar tot voor kort waren cosmetische...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden